' ' u vergist zich meneer, ik ben een klokkenmaker en geen dierenarts. " ik zou het niet weten, ik heb het nog niet teruggevonden" zegt de andere. " de wet schrijft namelijk voor dat eerst de familie geraadpleegd moet worden." : Op een grafsteen staat te lezen: " hier rust een nobel mens, een kundige menner en een gewaardeerd koorlid." " hoe kunnen ze nu drie mensen op zo een smalle plaats. " de vrachtwagen is niet van mij maar ze zullen wel in het handschoenkastje bij het pistool liggen." zegt de zenuwachtige paardeneigenaar. 'nee, het eindigde als 5de!' : deze week in een krantje gelezen! ' wilt u mijn paard even nakijken?

koud of warm douchen : Een klokkenmaker ziet een man zijn winkel inkomen met een paard aan de teugel. " Dat kan best zijn maar er was toen ook nog niet zoveel geschiedenis hé opa" zei het ventje. 'Elk transport van dieren moet aangegeven worden roept de douanier kwaad. " ik moet eerlijk zijn " zegt de vleesbarron, " ik meng een beetje met ander vlees maar ik houdt het op fifty-fifty." " Dus toch 50 leeuwerik!" vraagt de jeugdvriend. " Hij kijkt bedenkelijk in zijn bord en kijkt tot op de bodem, hij ziet zelfs geen groenten.

" Jongen, ik zou het niet weten" zegt deze. " niet slecht, " antwoordt die. " Wat mag het voor u zijn vraagt de belt ober aan de paardenfokker. " Dat ligt voor de hand " bromde de generaal en hij trok zijn wapen. " ik heb 3 patiënten geholpen" zwangerschap zegt hij." de eerste had hoofdpijn, ik schreef hem een aspirine voor." "Prima" zegt de dokter. 'ar de prijskamp op de heizel in Brussel' antwoordt de versufte chauffeur. " je bent een trouw dier voor me geweest en ik bedank je hier heel erg voor maar beloof me dat je de woorden die ik de laatste minuut van mijn leven uitspreek voor altijd zal onthouden." de papegaai was onder de indruk en hoorde. " Spot er maar niet mee want het wordt opgeleid tot politiepaard." zegt de verontwaardigde buur. 'geen idee!' zegt Greet. 'je gaat dus vreemd'. 'dag zegt de man.

koud of warm douchen

Bijstandsuitkering aanvragen - digitaal loket


" : Een pastoor vindt een dode ezel voor zijn deur. " " we zouden elk én vraag te beantwoorden krijgen, meester. " Bij u in de energie kerk zat iedereen te slapen maar op de paardentaxi zat iedereen te bidden." : Omdat er een paar weekjes de mopjes ontbreken doe ik er hier enkele extra: Een vrijgezel, boomsleper die zijn vergunning moet verlengen komt aan de balie. " Jongen zegt de menner "heb jij geen zakdoek?" selenium " Jawel hoor zegt het ventje. " En hoe ging het? 'Oh in dat geval. ' : Een snipverkouden stalknecht schrikt van de zweetgeur van zijn voeten wanneer hij zijn laarzen uittrekt na zijn dagtaak. " " Dat had ik ook voor maar ik heb er iets op gevonden." zegt de andere. ' ' precies, hier moet ik zijn', antwoordt de man.

Berekenen hoeveel water je per dag zou moeten drinken


'ik mag toch nog zelf kiezen welk beleg ik op mijn boterham doe hé?' een trekpaard stapt op de bus van de lijn. 'Elk transport van dieren moet aangegeven worden roept de douanier kwaad. 's Anderendaags worden ze door het snelrecht ter plaatse veroordeeld tot 100 stokslagen in het openbaar. " Dat kan best zijn maar er was toen ook nog niet zoveel geschiedenis hé opa" zei het ventje. " Jongen, ik zou het niet weten" zegt deze. " de vrachtwagen is niet van mij maar ze zullen wel in het handschoenkastje bij het pistool liggen." zegt de zenuwachtige paardeneigenaar. ' : Mopje uit 1950!

koud of warm douchen

" Mijnheer, je spreekt er al mee." zegt de boomsleper. " ik moet eerlijk zijn " zegt de vleesbarron, " ik meng een beetje met ander vlees maar ik houdt het op fifty-fifty." " Dus toch 50 leeuwerik!" vraagt de jeugdvriend. 'Oh in dat geval. " ik lees op elk product: Made in België, made in China, made in Japan." : Op een internationaal ruitertornooi staan een Belg, een Nederlander en een Amerikaan dicht bij het podium waar de huldiging gaat plaatsvinden. " Vreemd genoeg goed dokter is Marnik zijn antwoord " ik sta hier tot mijn enkels in de shit maar ik blijf er ijzig kalm onder." : de eigenaar van een drukke paardenhouderij werft een bijkomende hulp aan via een interimkantoor. " Dat ligt voor de hand " bromde de generaal en hij trok zijn wapen.

" Hij kijkt bedenkelijk in zijn bord en kijkt tot op de bodem, hij ziet zelfs geen groenten. ' : Een Amerikaan is op bezoek in ons land en vertelt 's avonds in de bar van zijn hotel tegen een andere hotelgast : ' ik ben op de 5de van de 5de maand in 1955 als 5de zoon geboren. " die ezel is zeker familie van u?" zegt hij. " ik zou wel willen maar ik ben bang dat de buren gaan roddelen" zei tomtom het vrouwtje." Dat is voor niets nodig" zei har. " ik ga nu zo een twee miljoen duiven schieten! " Mijn vrouw komt ook van daar." zegt de andere met een ongelukkig gezicht.

Apowersoft heeft onlangs een Audiorecorder


'zie je wel dat het een goede verstopplaats is! " Wat mag het voor u zijn vraagt de ober aan de paardenfokker. " Ach, ach" zegt Hendrik "het istte antwoord van de friturist. " Had uw vrouwtje zo lekker gekookt?" " Helemaal niet " zei de man nors. ' een Amish-gezin logeert in een chique hotel in een grote Amerikaanse stad.

' och, och het zal zo een vaart niet lopen.' sust de andere haar collega.'Trouwens dat is toch niet voor mij van toepassing want ik ben een paard!' : Drie imitators komen bij de theaterdirecteur voor een sollicitatie. " : extra vaderdagmopje! 'wat is er gebeurt 'vraagt de ambulancier.'ik weet het ook niet, ik lig hier nog maar pas!' : Een paardenhandelaar staat er financieël niet zo goed s zijn vrouw de post doorneemt zegt ze tegen haar man: " de bank schrijft dat dit onze laatste. " ik heb 3 patiënten geholpen" zegt hij." de eerste had hoofdpijn, ik schreef hem een aspirine voor." "Prima" zegt de dokter. ' weet je ' zegt de pastoor 'als je mij tegen de winter een wagen hout bezorgd laat ik het hierbij.' eind november kiept de boomsleper een wagen zaagmeel op de oprit van de pastorie. " Als ik hier nog lang moet blijven vind je dadelijk een lijk." zegt de man. " Bij u in de kerk zat iedereen te slapen maar op de paardentaxi zat iedereen te bidden." : Omdat er een paar weekjes de mopjes ontbreken doe ik er hier enkele extra: Een vrijgezel, boomsleper die zijn vergunning moet verlengen komt aan de balie.

314/1s, de, koog, texel, waddeneilanden

" ik kon niet geloven dat een dier dat vol hooi zit zo hard kon zijn " Zegt de jongen terwijl hij over zijn pijnlijk zitvlak wrijft. ' ' u vergist zich meneer, ik ben een klokkenmaker en geen dierenarts. ' ' maar natuurlijk jongen en bovendien zonder spelfouten!' ' goed, dan doe ik nu het licht uit en onderteken jij mijn rapport.' : Een groepje oude paardevrienden strijd besluiten om eens op reis te gaan. ' : Een snipverkouden stalknecht schrikt van de zweetgeur van zijn voeten wanneer hij zijn laarzen uittrekt na zijn dagtaak. " Spot er maar niet mee want het wordt opgeleid tot politiepaard." zegt de verontwaardigde buur. " ja, ja, 50 : ik meng én leeuwerik met én paard!" : Een succesvol ruiter besloot zijn gezin te trakteren op een exclusief etentje in een restaurant met 3 le gangen in het menu verliepen vlot tot het dessert opgediend werd. " Alleen is mijn paard veel te beleefd." " Een paard dat beleefd is? 'wat krijgen we nu?' roept de man.

koud of warm douchen

Afvallen: fietsen of lopen?

" Is dit kippesoep?" vraagt hij aan zijn vrouw. 'dag zegt de man. 'wel mijnheer pastoor koffie als u vindt dat gehakt vlees is, vind ik dat zaagmeel hout is!' : Omdat er weer eens een 'vodka-actie' door de politie gepland is gaat Rinus op stap met zijn paard. " " Het eten smolt mij weer in de mond" antwoordde de groom. " : Een pastoor vindt een dode ezel voor zijn deur. ' ' precies, hier moet ik zijn', antwoordt de man. " hoe gaat het met uw paardrijlessen " vraagt hij aan zijn vriend. " hoe is dit kunnen gebeuren?" vraagt de agente.

" ik heb hen beloofd dat ze morgenochtend een pony van u zouden krijgen als ze zich vanavond voorbeeldig gedragen en braaf naar bed gingen!" zei het meisje. " En hoe ging het? " " Dan heb ik pas echt geluk want ik ben een eendagsvlieg " zegt de vlieg uitdagend. ' wilt u mijn paard even nakijken? " ik kan niets vinden maar ik denk dat het van de drank onderbuik komt" zei de arts." nou dan kom ik morgen toch terug als je nuchter bent dokter" zegt de kerel. " Twee keer" is het antwoord."ok zegt die andere vriend: "Wij wel drie keer, bij elkaar is dat dus vijf keer. " ik heb juist een paard gekocht " zegt de dame tegen een blonde verkoopster"en nu had ik er graag een rijbroek bij " "Natuurlijk mevrouw, welke maat heeft uw paard?" vraagt het blondje.

20 wetenschappelijk bewezen manieren om je cholesterol

' wel dokter mijn voeten ruiken en mijn neus loopt! " Mijn leraar is erg tevreden over mijn prestaties, volgende week mag ik deelnemen aan mijn allereerste wedstrijd" zegt de ene. " je bent een ezel. " Papa, wat is dat ding" vraagt zoonlief. ' maar zoetje toch dat is de naam van het paard waar ik op gewed heb.' Enkele weken later staat mevrouw woedend bij haar man terwijl hij op zijn gemak een pilsje drinkt.' wat nu weer?' zegt hij. " daar heeft hij echt het uiterlijk niet voor" lacht de buurman. " ik heb mij een rijpaard aangeschaft maar ik deed een miskoop. " ik zag dat je ruzie had met een goede klant, " zei hij boos tot zijn werknemer.

Koud of warm douchen
Rated 4/5 based on 874 reviews