Blader gerust door onze sfeerimpressie! Voor ieder wat wils. Bij onlye vindt u altijd de elektrische fiets die bij u past. Kom gerust eens langs in onze shop in heeze en laat u verrassen door de veelzijdigheid en het gemak van een elektrische fiets. Ook in het nieuws blijft OnlyE niet onopgemerkt. "De juiste e-bike voor iedereen klik op het artikel om dit te vergroten in een nieuw scherm. Kapelstraat 35 5591 hc heeze. Dinsdag tot vrijdag van.00 -.00.

een lichte elektrische fiets accu. dutch id is overgenomen door het Zwitserse Flyer en zal hier de voordelen van meenemen. de steps motoren van Dutch Id met het di-2 systeem zijn voortaan uitgerust met automatisch schakelen. votani heeft een soort van mtb toegevoegd aan het assortiment ( achterwielmotor ) een erg mooie fiets en te zien in de winkel. votani heeft het aanschakelen van de accu en display aanzienlijk verbeterd.

Ook in 2018 zijn wij klaar voor het nieuwe seizoen. Met ruim 40 nieuwe e-bikes! Het assortiment High-End e-bikes van Klever is behoorlijk uitgebreid met nu "alle" modellen en kleuren te bewonderen en te proberen uiteraard. Ook het complete victoria en Votani assortiment is aanwezig met zowel bosch als Shimano middenmotoren, nu-vinci naven, de fmhmotor ombouwsets hebben we uitgebreid met een High Speed ( 45 km/h ) voorwiel en achterwielmotor voor derailleur en een 25 km/h achterwielmotor. Onze accu is er nu ook in een 16,7 Ah uitvoering voor de extra grote actieradius ( km ). En niet geheel onbelangrijk, hebben we ook onze koffie vernieuwd ;-). Hopelijk tot ziens in onze winkel. Nieuwtjes - weer vele nieuwe modellen te bewonderen en proefrijden! de bosch midden-motoren zijn aanzienlijk stiller geworden. de meeste merken accu's zijn zwaarder ( meer whr en km ) en de prijzen zijn nagenoeg gelijk gebleven. victoria levert met.7 Holland de goedkoopste bosch Midden-Motorfiets van Nederland baby met een prijs onder de 2000,00 - de klever is genomineerd voor de beste e-bike 2016.

een lichte elektrische fiets

Aankooptips voor een elektrische fiets met Philip van, fiets!


Onlye is de fietsenspeciaalzaak in heeze. De specialist groenten op het gebied van elektrische fietsen! Wij bieden een variëteit elektrische fietsen waarvan onze ervaring leert dat u daar vele onbezorgde kilometers op kunt fietsen. U vindt bij ons zowel de midden-motoren als ook voorwiel-motoren en uiteraard in combinatie met naaf en/ of derailleur versnellingen. Dutch id, de in Nederland gebouwde e-bike, victoria. Kwalitatief zeer hoogwaardige e-bike, klever (hs duits niet fabrikaat en kwaliteit. Votani, scherpe prijs, super kwaliteit, fmh motor, maak van je eigen fiets een elektrische fiets.

Fmh motor maak van uw eigen fiets een elektrische fiets


Maximale velgbreedte: 55 mm).

een lichte elektrische fiets

De fiets wordt met de Wheelylift heel makkelijk tegen de wand aangedraaid, waardoor de doorgang niet wordt geblokkeerd: uw looppad blijft vrij. De wheelylift kan behalve vrij zwenkbaar ook worden vastgezet (zie technische specificaties). Stallingsmogelijkheden: de pilaar, heeft u grotere hoeveelheden fietsen, heeft u een fietsvakhandel, garage of andere ruimte waar veel fietsen gestald moeten worden, dan kan een Wheelylift-pilaar handig zijn. Uw fietsen nemen op deze manier zo min mogelijk ruimte in beslag. Kleine stukjes muur, een rare hoek in een ruimte; het zijn ruimtes die normaal gesproken onbenut zouden blijven. Door er én of meer Wheelyliften te plaatsen, worden deze ruimtes weer nuttig gebruikt. Stallingsmogelijkheden: diverse hoeken, door de hoek van de Wheelylift te wijzigen, kunnen er ook gemakkelijk fietsen in smalle ruimten worden opgeborgen. .

Tabellen voor hoek a en voor de maten B t/m e zijn beschikbaar. Neem hiervoor contact op met. Technische specificaties, materiaal: staal, oppervlaktebehandeling: gezonde elektrolytisch verzinkt blauw gepassiveerd. Gewicht: 10 kilo (inclusief verpakking lengte huis: 700 mm, breedte huis:. Afstand van huis tot de muur:. Vrij zwenkbaar: van 0 tot 180. Aandrijving hefmechanisme: avmc en gasveer, fabrieksgarantie: 1 jaar, minimale benodigde spaakafstand bij velg:.

De specialist in elektrische vouwfietsen, absolute

Dat, samen met het strakke design, maken dat de Wheelylift ook makkelijk schoon is te houden. Duurzaam, de Wheelylift tilt zonder gebruik van (elektrische) hulpbronnen en is dus een duurzaam product. Het milieu wordt zo min mogelijk belast. Bij de productie van de Wheelylift worden uitsluitend duurzame materialen toegepast. In de gehele keten wordt rekening gehouden met minder milieubelastende maatregelen omtrent arbeidsomstandigheden, inkoop, logistiek, opslag sterk en dergelijke. Schadevrij, bij normaal gebruik van de Wheelylift is er geen kans op beschadiging aan uw fiets. Zwenkbaar, dankzij de zwenkbaarheid van de Wheelylift kunt u ook in een kleine ruimte, zoals bijvoorbeeld een gang of kleine schuur, gemakkelijk en efficiënt een fiets stallen.

een lichte elektrische fiets

Ultieme koopgids voor de elektrische fiets - juizz

De reden dat de Wheelylift in razend tempo zo populair aan het worden is, eetschema heeft te maken met de volgende unieke kenmerken: ruimtebesparend, de Wheelylift stalt door het verticale hangsysteem het grootste aantal fietsen per vierkante meter. Geschikt voor elke fiets, welke fiets u ook heeft, de Wheelylift tilt hem zonder enig probleem omhoog. Of het nu gaat om een lichte of zware fiets. De wheelylift krijgt zelfs elektrische fietsen en bakfietsen zonder enige moeite omhoog. Vederlicht, het stallen van een fiets kost u met de Wheelylift geen enkele krachtinspanning. Dat komt door het tilmechanisme dat wordt geactiveerd zodra het wiel op de haak is gehangen: de Wheelylift doet vervolgens zijn werk, terwijl u toekijkt. Dit kan allemaal dankzij de gepatenteerde verrolbare momentconstructie. Voor zakelijke gebruikers: dit betekent dat u fietsen volledig Arbo-verantwoord ophangt. De wheelylift is zo gebouwd, dat er geen moeilijk toegankelijke onderdelen zijn.

Indien gewenst kunt bachbloesem u de Wheelylift met fiets naar links of rechts duwen. Hoe het werkt 2: een fiets uit de Wheelylift halen. U pakt de fiets vast bij het stuur en aan de onderkant van het zadel en trekt deze vervolgens van de muur. De arm van de Wheelylift beweegt de fiets in een vloeiende beweging naar beneden. U hoort een klik als de hefarm beneden. Het tilmechanisme wordt gespannen voor een volgende keer. Ook het uit de stalling halen van de fiets kost nauwelijks krachtinspanning. Wat maakt de Wheelylift zo uniek?

Ervaringen elektrische fiets ombouwset ebike-kit

Wheelylift: uniek, simpel en ruimtebesparend, het idee achter de Wheelylift is heel simpel: door de fiets verticaal op te hangen wordt veel ruimte bespaard. De nederlandse uitvinder van de Wheelylift kwam erachter dat er geen handig systeem was om fietsen aan op te hangen die zwaarder waren dan 10 kilo. Hij bedacht een manier waarop dat wel kon. De ruimtebesparing ontbijt die het verticaal ophangen van de fietsen opleverde, kon tot 60 procent oplopen. M verfijnde het product en maakte het opbergsysteem geschikt voor iedereen. Hoe het werkt 1: een fiets in de Wheelylift zetten. Door het voorwiel een klein stukje op te tillen en aan de haak van de Wheelylift te hangen (u hoort een klik nadat u de hefarm heel licht omlaag heeft gedrukt wordt het tilmechanisme in de Wheelylift geactiveerd. Zodra de Wheelylift de fiets optilt, begeleidt u de fiets moeiteloos en zonder enige krachtinspanning door deze aan het stuur en onder het zadel vast te houden, totdat het achterwiel in de wielgoot van de Wheelylift staat. U hoeft vervolgens niets meer te doen: uw fiets staat vast.

Een lichte elektrische fiets
Rated 4/5 based on 674 reviews