Direct bij de eerste hap wordt je meegevoerd naar een terrasje in de zon ergens aan de kust van Valencia. Terwijl je bijna de streling van de zon op je gezicht voelt, vind er in je mond een ware smaakexplosie plaats. De verse citroen, de kikkererwten en de echte langoustines maken de meer dan rijk gevulde paella helemaal. Ik kan niet anders dan concluderen dat de paella valenciana bij la vida loca met ontzettend veel kennis van zaken en liefde wordt bereid. Helaas wordt de paella alleen op zondag gemaakt maar ik kan het echt iedereen aanraden om de paella een keer te proberen. Niet vergeten om te reserveren voor de paella anders vis je misschien achter het net én laat ik er niet achter komen dat jullie nu allemaal spontaan gaan reserveren voor zondag waardoor er straks geen plekje voor mij meer over is want dan ontwaakt. Waar kun je la vida loca vinden?

tapas katwijk gek op gefrituurde inktvisringen dus ook de calamaris a la romano ( 5,00) heb ik uiteraard geprobeerd en ondanks dat ze echt hartstikke goed zijn, had ik er graag een sausje bij gehad maar dat is mijn gebrek zullen we maar denken. Het feit dat de werkelijk onvervalst typische Spaanse tapas ter plekke in de open keuken met verse ingrediënten en heel veel passie gemaakt worden, maakt dat la vida loca met kop en schouders boven de beste tapas restaurantjes in Nederland uitsteekt. Trouwens ieder restaurant in Katwijk en omstreken die tapas op de kaart heeft staan, mag van mij de tapas direct van hun kaart verwijderen want de gerechtjes die je daar onder de noemer tapas (lees opgeleukt bittergarnituur) voorgeschoteld krijgt, doen de naam tapas niet eens. Het moge duidelijk zijn dat ik de tapas bij la vida loca stuk voor stuk onovertreffelijk lekker vind, maar de klapper op de vuurpijl voor mij is toch echt de authentieke valenciaanse paella.

De sfeer bij la vida loca is werkelijk fantastisch! Van de sinaasappelboompjes tot de muurschildering. Van de muziek tot de prachtige geïmporteerde tegelvloer. Alles ademt Spanje, en dan heb ik het nog niet eens over de menukaart gehad. De meest heerlijke, authentieke spaanse gerechtjes komen op de kaart voorbij gevolgd door cervezas, cavas en cocteles. Mocht je overigens geen alcohol drinken dan kan ik je ook zeker de mahou sin alcohol (alcoholvrij biertje 3,50) aanraden. Maar ik dwaal af, terug naar de tapas. Weet alleen niet zo goed waar ik moet beginnen want echt alles thema is even lekker dus ik begin maar gewoon bij mijn persoonlijke favorieten. Een mooie entradas is de pan con alioli (geroosterd brood met aiolisaus 3,75). In de categorie carne vind ik croquetas de Ibérico (Iberico kroketten 4,75) benen en Jamon serrano relleno con pimiento y queso, a la vida loca (rolletjes van jamon serrano met paprika en Spaanse geitenkaas 5,75) bijzonder smakelijk. Moet ik wel eerlijk bij zeggen dat ik de jamon rolletjes meestal zonder de paprika bestel omdat ik dat persoonlijk gewoon net iets lekkerder vind.

tapas katwijk

La tapera, katwijk, zuid-Holland, The netherlands, yelp


De laatste tijd is mijn leven een dieet klein beetje loca. Met de komst van la vida loca, de vino en tapas bar aan de voorstraat van Katwijk aan zee, wordt er thuis namelijk amper nog gekookt en wordt echt elke gelegenheid om iets te vieren aangegrepen om lekker tapas te gaan eten. Geen file op weg naar huis? Dat vraagt om een cerveza! Vijf euro gewonnen in de staatsloterij? Dat moet gevierd worden! Daar moet uitgebreid op geproost worden onder het genot van een portie spaanse heerlijkheid! Maar voor iedereen die ooit in Spanje is geweest of gewoon verzot is op Spaans eten, is la vida loca echt thuiskomen. Zomaar een stukje Spanje in het hartje van Katwijk aan zee.

Friends, katwijk, ontmoeten Eten


"Ben je links- of rechtshandig" informeert de verkoopster. 'bokken' schijnt nogal geliefd te zien. 'ar de prijskamp op de heizel in Brussel' antwoordt de versufte chauffeur. " waar blijf je toch, ik wacht hier al 2 uur met het eten." "Wel, schat, herinner jij je nog die juwelierszaak waar je lang geleden die diamanten ring zag die ik graag voor je wilde kopen maar we hadden er het geld niet voor. #dinner #healthyfood #healthydinner #backontrack #wwflex #weightlossjourney #weightwatchers #afvallen #weightwatchersflex #weightwatchersjourney #weightlossdiary #losingweight #diet #weightloss #fooddairy #instafood Vanochtend een Tasting tour gedaan, gevonden bij AirBnB. "Tonny het is nu 10 uur, je had hier vanmorgen.30 u moeten zijn!" waarop Tonny op zijn dooie gemak vroeg hoezo, wat is er.30 u dan gebeurd dat ik gemist heb?". "Uw rijbewijs" zegt ze kortaf. "Natuurlijk." zegt het andere jongetje."nou, die heeft mijn opa nog aangelegd" zegt de eerste." Ken jij de dode zee?" vraagt de tweede."ja ik ben er al eens met vakantie geweest" pocht de eerste.

" rel"bookmark" title"Permanent Link to? "Vallen toeristen niet vaak naar beneden" vraagt een vakantieganger als ze over een smal paadje naast een diepe ravijn lopen. "Echt waar?" vroeg een ongelovige vriend. " Awel zegt buikvet de zakenman; ik verkocht 1000 lotjes aan 2 euro het stuk met als hoofdprijs een paard maar ik zei niet dat het dood was." "Heb je dan geen problemen gehad bij de trekking?" "Alleen de winnaar was ontevreden maar ik heb zijn. "Dit kan niet meneer, echt niet.".

" weet je, nu ben ik zeker en ik hoor het je zo graag zeggen" antwoordt Harold. "Dat durf ik ook niet" zegt het meisje. "Ongelofelijk, waar zag je dat?" vraagt het andere mannetje. "Hij zit namelijk bij de geheime politie." : Twee jonge ruiters komen elkaar tegen en het gesprek gaat over hun rijkunsten. " Hij kijkt bedenkelijk in zijn bord en kijkt tot op de bodem, hij ziet zelfs geen groenten. "Mijn zoon is kardinaal.

Indrapura wassenaar - indonesisch

" neen " zegt het andere blondje ik heb er zelf maar een calorieën meer." " geef me dat even dan maak ik er fotokopieën van. "Waarom mag ik dan niet naar de hemel?" vraagt de priester. " nou zegt de nederlander "hebben jullie nooit opgelet in de franse les anders wisten jullie wel dat er te lezen staat: 's ochtends en 's avonds zachtjes bellen! " mooi stuk, maar wel wat zwaar vindt u niet?" de paardenvriend schrikt en antwoordt: " Wilt u wel eens onmiddellijk voor je kijken." : Er komt een zuinige hollander bij een paardenverhuurbedrijf. ' och, och het zal zo een vaart niet lopen.' sust de andere haar collega.'Trouwens dat is toch niet voor mij van toepassing want ik ben een paard!' : Drie imitators komen bij de theaterdirecteur voor een sollicitatie. ' een Amish-gezin logeert in een chique hotel in een grote Amerikaanse stad. "Veur mij steekt da zoe na nie." : Het is bijna een jaar geleden dat ik deze rubriek aangevuld heb dus hoog tijd om weer ens te (glim)-lachen!

tapas katwijk

Slapen op Gennep bed and

"Geef mij dan je mama maar. "Ik breng de eieren hypnose mee" zegt de kip en terwijl ze naar het varken kijkt zegt ze er meteen bij jij zorgt voor het spek." : In een grote stad werd een groot paardenfestival kwam flink wat secretariaatswerk aan te pas en de schepen van. " zou ik joris misschien even kunnen spreken?" -" we moeten dringend naar het circus zei een man tegen zijn vriend. " " Het eten smolt mij weer in de mond" antwoordde de groom. #Bali #Nusapeneda #Mantas #Mantapoint #GetToTheGymOrdietrying Een hardlopende partner hebben is leuk, maar tempoverschillen maken dit soms wat lastig ik deel op mijn blog vandaag mijn tips om dan toch leuk samen te kunnen trainen! "Niets te danken, we geven de karnemelk anders toch aan de varkens." : Een dokter komt op straat een van zijn patiënten, een oude paardenfokker, tegen. "Marie, pak je koffers, pak je koffers!" "Wat is er dan?" vraagt zijn vrouw.

"Ik ben bijdehand." zegt het blondje. "Vanaf heden" zegt hij zal er per keer dat echtelieden elkaar bedrogen hebben een naaldenprik gegeven worden." de vrouw gaat eerst en afslank komt er met een paar prikken vanaf. " je moet niet verschieten maar ik heb net een paar stille windjes laten vliegen." de vrouw die zich schaamt voor de blikken van de buren zegt zachtjes: " Probeer het nu maar netjes te houden dan maak ik morgen meteen een afspraak. "Express gazeta " biedt haar lezers een lijst van de leiders over de inhoud van deze of enige andere nuttige stoffen. 'dit is helemaal geen dierentransport' antwoordt de chauffeur. "Dat kan je toch wel zelf herstellen" zegt zijn vrouw." neen, "zegt de man " je weet toch dat ik een onhandige timmerman ben, ik sla nergens." : Twee oude trekpaardenliefhebbers zitten op een bankje voor de paardenstal in het winterzonnetje te keuvelen over. " nou zegt de belg, "ik denk dat mijn vrouw vreemd gaat met een paard." "O ja zeggen de nederlander en de duitser verbaasd. "Hebt u wat eten voor mij?" Met een blik op zijn vieze gescheurde kleren riep de vrouw: "Neen!" de boswerker klopte nog eens.

Kaas en zo kaas

"Ik ga een stapje in de wereld zetten en een vriendin zoeken " zegt de jongen." Hebben de stoere test jongens van tegenwoordig daar een zaklamp voor nodig? "Ik heb vandaag zeker 800 caloriëen verbrand " zegt hij." Wat heb je daarvoor gedaan?" vraagt." ik heb mijn pizza een half uur te lang in de oven gezet." : Een pelgrim is met zijn paard en koets onderweg naar Santiago de zijn. "Maar dan kan je er toch zo niet uitzien." is de verbaasde reactie van zijn vriend." ja, ik weet het, het is dom maar ze zaten nog aan mijn voeten." : Er is een grote paardenshow in aantocht en een blonde groom is in een. 'zie je wel dat het een goede verstopplaats is! "Wat doe jij hier met een zaklamp " vraagt hij. ' : Mopje uit 1950! "Ja maar meneer, als de accu niet goed genoeg was, dan had u die kostenloos kunnen laten vervangen door onze serviceafdeling.". #afvallen weer een paar dames die een goede keuze hebben gemaakt. " Mijn rijlaarzen zijn van de trap gevallen." zegt Bas.

Tapas katwijk
Rated 4/5 based on 471 reviews